Soul Night bij volle maan

Een avond waarbij het tijd is voor jou! Tot rust komen, ontspannen, helderheid krijgen in wat je wilt in het leven, de liefde voelen, vertrouwen. Voelen wat je nodig hebt, waar jij naar verlangt. Geïnspireerd raken. Rust creëren in je gedachten. De verbinding maken en voelen van mind, body & soul. Bezig zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling en zelfhealing. Dat is waar Soul Night bij volle maan gevuld mee is!

In het dagelijks leven word je al snel meegenomen in de drukte van alledag. Zorgen om anderen en jezelf. Angst. Er moet van alles, je hebt het gevoel alle ballen hoog te moeten houden en raast in een snel tempo de dag door. Je raakt de verbinding met jezelf kwijt, wordt moe, hebt weinig energie, zit veel in je hoofd en misschien voel je zelfs de stress in je lichaam die deze drukte veroorzaakt.  

Je verlangt naar rust, helderheid, ontspanning, verbinding, geluk, liefde. Tijdens deze avond neem ik je daar weer mee naar terug. Deze avond staat in het teken van JOU! Wat heb jij nodig? Waar verlang jij naar? Waar heb jij behoefte aan? Tijdens de meditaties die we doen neem ik je mee naar de rust in jezelf. Laat ik je verbinden met je eigen hart & ziel, waardoor je vanuit daar helderheid gaat krijgen in wat je nodig hebt!

Hoe ziet de avond eruit?

Tijdens deze soul night bij volle maan vertel ik je wat meer over het thema van deze specifieke volle maan. De maan heeft een cyclus en tijdens volle maan is het de tijd om los te laten. Helder krijgen wat je niet meer dient en wat je dus graag wilt veranderen in je leven! We gaan terugschakelen naar de 1e versnelling en uiteindelijk hoop ik je in zijn vrij te kunnen laten zitten. Door middel van meditaties gaan we de ontspanning terugbrengen in je mind & body en ga je weer verbinden met je ziel. Een van de meditaties staat in het teken van zelfhealing. Loslaten wat je niet meer dient, focussen op wat je juist wel wilt, verbinden met het Universum, de liefde te voelen en de healing ontvangen die jij nodig hebt. Een cadeautje voor jezelf! Aan het einde van de avond trek ik voor iedereen een persoonlijk kaartje, jouw persoonlijke boodschap vanuit het universum.

Dit alles doen we online via het programma Zoom. Tijdens de momenten waar ik praat, vraag ik je jouw camera aan te houden. Zo voelen we nog meer de verbinding met elkaar. Op het moment dat we gaan mediteren mag je zelf bepalen of je je camera aan wilt houden of liever uitzet. Alles is goed.

WAT KAN MEDITATIE VOOR JOU BETEKENEN?

Meditatie kent vele voordelen, onder andere:

 • Meer energie
 • Minder stress
 • Een betere nachtrust
 • Balans tussen werk en privé
 • Tijd voor jezelf
 • Ontspanning voor lichaam en geest
 • Inspiratie
 • Intuïtieve ontwikkeling
 • Een gelukkiger leven
 • Betere focus

Meditatie heeft al vanaf een paar minuten per dag positieve gevolgen op je gezondheid en je geluksgevoel. En laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?

SOUL NIGHT | Toutes La Vie

Kan iedereen deelnemen?

Ja. Deze avond is voor iedereen geschikt. Of je nou al lang mediteert of net begint, dat maakt niet uit. Belangrijk is dat je de behoefte voelt om weer te verbinden met de rust en liefde in jezelf!

Data

Gun jij jezelf elke maand dit cadeautje? Blijf in verbinding staan met jezelf, met je intuïtie, je gevoel en wat jij nodig hebt. Zo leef je vanuit liefde en vertrouwen en kun je de wereld weer aan!

 • Woensdag 20 oktober 2021
 • Vrijdag 19 november 2021
 • Zondag 19 december 2021

Wat kost het om mee te doen?

Deelname aan deze avond is €11,- per avond. Bij de eerste avond ontvang je van mij een digitale strippenkaart. Bij het inleveren van een volle strippenkaart krijg je de avond van mij cadeau!

 

Aanmelden

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@touteslavie.com of een privé berichtje te sturen via mijn social mediakanalen. Weet dat als ik jou terugmail het nog wel eens kan zijn dat de mail blijft hangen in je ongewenste post folder.


Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle