Een avond waarbij het tijd is voor jou! Tot rust komen, ontspannen, helderheid krijgen in wat je wilt in het leven, de liefde voelen, vertrouwen. Voelen wat je nodig hebt, waar jij naar verlangt. Geïnspireerd raken. Rust creëren in je gedachten. De verbinding maken en voelen van mind, body & soul. Bezig zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling en zelfhealing. Dat is waar Soul Night bij volle maan gevuld mee is!

In het dagelijks leven word je al snel meegenomen in de drukte van alledag. Zorgen om anderen en jezelf. Angst. Er moet van alles, je hebt het gevoel alle ballen hoog te moeten houden en raast in een snel tempo de dag door. Je raakt de verbinding met jezelf kwijt, wordt moe, hebt weinig energie, zit veel in je hoofd en misschien voel je zelfs de stress in je lichaam die deze drukte veroorzaakt.  

Je verlangt naar rust, helderheid, ontspanning, verbinding, geluk, liefde. Tijdens deze avond neem ik je daar weer mee naar terug. Deze avond staat in het teken van JOU! Wat heb jij nodig? Waar verlang jij naar? Waar heb jij behoefte aan? Tijdens de meditaties die we doen neem ik je mee naar de rust in jezelf. Laat ik je verbinden met je eigen hart & ziel, waardoor je vanuit daar helderheid gaat krijgen in wat je nodig hebt!

Hoe ziet de avond eruit?

Tijdens deze soul night bij volle maan vertel ik je wat meer over het thema van deze specifieke volle maan. De maan heeft een cyclus en tijdens volle maan is het de tijd om los te laten. Helder krijgen wat je niet meer dient en wat je dus graag wilt veranderen in je leven! We gaan terugschakelen naar de 1e versnelling en uiteindelijk hoop ik je in zijn vrij te kunnen laten zitten. Door middel van meditaties gaan we de ontspanning terugbrengen in je mind & body en ga je weer verbinden met je ziel. Een van de meditaties staat in het teken van zelfhealing. Loslaten wat je niet meer dient, focussen op wat je juist wel wilt, verbinden met het Universum, de liefde te voelen en de healing ontvangen die jij nodig hebt. Een cadeautje voor jezelf! Aan het einde van de avond trek ik voor iedereen een persoonlijk kaartje, jouw persoonlijke boodschap vanuit het universum.

Dit alles doen we online via het programma Zoom. Tijdens de momenten waar ik praat, vraag ik je jouw camera aan te houden. Zo voelen we nog meer de verbinding met elkaar. Op het moment dat we gaan mediteren mag je zelf bepalen of je je camera aan wilt houden of liever uitzet. Alles is goed.

WAT KAN MEDITATIE VOOR JOU BETEKENEN?

Meditatie kent vele voordelen, onder andere:

 • Meer energie
 • Minder stress
 • Een betere nachtrust
 • Balans tussen werk en privé
 • Tijd voor jezelf
 • Ontspanning voor lichaam & geest
 • Inspiratie
 • Intuïtieve ontwikkeling
 • Een gelukkiger leven
 • Betere focus

Meditatie heeft al vanaf een paar minuten per dag positieve gevolgen op je gezondheid en je geluksgevoel. En laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?

We gaan:

 • Mediteren
 • Ontspannen
 • Muziek luisteren
 • Ik vertel je waar deze volle maan voor staat
 • Vanuit je hart en ziel helder krijgen wat je los wilt laten
 • Thuiskomen bij jezelf
 • Ons onderbewustzijn resetten
 • De magische en helende verbinding voelen met het Universum.
 • Je ontvangt een groepshealing 

Na afloop:

 • Voel je je ontspannen en rustig
 • Voel je de liefde en levensenergie terug in je systeem
 • Heb je helderheid en focus gekregen
 • Ontvang je een persoonlijke boodschap vanuit het Universum door middel van mooie kaartjes!
SOUL NIGHT (bij nieuwe en volle maan)

Kan iedereen deelnemen?

Ja! Deze avond is voor iedereen geschikt. Of je nou al lang mediteert of net begint, dat maakt niet uit. Belangrijk is dat je de behoefte voelt om weer te verbinden met de rust en liefde in jezelf!

Data

Gun jij jezelf elke maand dit cadeau? Blijf in verbinding staan met jezelf, met je intuïtie, je gevoel en wat jij nodig hebt. Zo leef je vanuit liefde en vertrouwen en kun je de wereld weer aan!

HOE DOE JE MEE?

Je kunt op 3 verschillende manieren meedoen! Hieronder leg ik het voor je uit!

Optie 1

betaal per keer

Wil jij nergens aan vast zitten en kijken wanneer je mee wilt doen? Dan is deze optie perfect voor jou!

Investering
€22,50 per persoon incl. BTW

 

Optie 2 

1 MAAND DEELNAME

Wil jij het een maand proberen en eens kijken wat de volle maan en nieuwe maan versie voor jou kunnen betekenen? Dan is dit de perfecte optie voor jou!

In dit pakket zit
1 x SOUL NIGHT bij volle maan
+
1 x SOUL NIGHT bij nieuwe maan


Investering
€39,- per persoon incl. BTW

 

OPTIE 3 

3 MAANDEN DEELNAME

Heb jij al ervaren wat deze avonden voor je doen of wil je heel graag op een wat langer termijn gaan ervaren wat het voor je kan betekenen? Dan is deze optie perfect voor jou! Je gaat namelijk 3 maanden met jezelf aan de slag en elke avond is weer een cadeau (althans, dat krijg ik altijd te horen haha).


In dit pakket zit
3 x SOUL NIGHT bij nieuwe maan
+
3 x SOUL NIGHT bij volle maan
+
De optie om terug te kijken, mocht je er toch een keer niet bij kunnen zijn.


Investering

€111,- per persoon incl. BTW

 

AANMELDEN

Wil jij graag meedoen? Mail mij dan via info@touteslavie.com voor welke optie jij kiest en wanneer je mee wilt doen! 

Heb je nog vragen? Stuur mij dan een mailtje via info@touteslavie.com en dan kom ik zo snel mogelijk terug op je vraag!

!! LET OP !! Het kan zijn dat mijn mail in je ongewenste folder komt! 

Tot snel bij de volgende SOUL NIGHT!

P.s. wist je dat ik ook een SOUL NIGHT bij nieuwe maan organiseer? Kijk dan snel HIER.

Ervaringen van anderen die jou voorgingen

Wat was het weer een fijne SOUL NIGHT, zo'n avond waar ik altijd naar uitkijk, en waar ik veel uithaal, maar dit keer als heel bijzonder ervaren. De rustige stem van Raphaëlle die je op een heel fijne manier door de meditatie leidt, de fijne muziek en goede sfeer. Ik vind de SOUL NIGHT echt een heel mooi kado aan mezelf, en gun dit ook een ander...
Graag wil ik delen wat de SOUL NIGHT volle maan meditatie met mij gedaan heeft. Online, waarvan ik eerst even dacht "Hoe werkt dat dan?" Het draait om het oude los laten en het nieuwe verwelkomen. Dit deel van de meditatie duurde zeker een half uur waarvan ik dacht dat het slechts enkele minuten waren. In totale ontspanning weg gezonken luisterend naar de rustgevende stem van Raphaëlle. De kaart die zij daarna dan voor ieder apart trekt paste echt heel erg bij mij. Al het moois komt van boven🌟. Het geheel duurde zeker 1,5 uur. Heerlijk zen aan t einde was het resultaat. De ochtend daarna via de app een foto van mijn getrokken kaart met uitleg. Wat een tijd heeft Raphaëlle hier weer ingestoken. Mijn volgende volle maan sessie staat al in mijn agenda. Een verwen moment voor mezelf.... Lieve Raphaëlle, ook voor dit uit mijn hart een dikke dankjewel ❤️
Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle