Een avond helemaal voor jezelf. Tijd voor jou, waarbij je weer in verbinding komt met je zelf! Voelen waar jij behoefte aan hebt en luisteren naar wat jouw ziel (soul) te vertellen heeft!

Herken jij jezelf hierin?

 • Je voelt je onrustig.
 • De balans is soms ver te zoeken.
 • Je hebt het gevoel achter de feiten aan te lopen.
 • Je twijfelt of je wel de juiste beslissing maakt.
 • Je hebt geen helderheid en focus.
 • Je weet niet zo goed waar je nou echt behoefte aan hebt of wat je wensen zijn.
 • Je hebt het gevoel dat je aan het overleven bent i.p.v. LEVEN!

Onze gedachten zijn het grootste gedeelte van de dag aanwezig en als je even niet oplet leef je vooral in je hoofd en niet meer vanuit je hart. Maar hoe fijn zou het zijn om niet alleen maar dingen te moeten? Je gewoon de rust en liefde in jezelf kunt ervaren en de controle weer terugpakken over je leven?

Het leven is te kort om alleen maar naar je hoofd te luisteren   – Spirit –

Wil jij graag:

 • Meer leren over de werking van de maan?
 • Een avond voor jezelf, waardoor je de controle weer terug kunt pakken over je leven?
 • Leren werken met de energie van de maan?
 • Helderheid en focus hebben in wat je graag wilt?
 • Leren manifesteren?
 • Leren hoe je dingen kunt loslaten wat je niet meer dient?
 • Weer kunnen vertrouwen op je innerlijk kompas?
 • Ruimte, tijd en lucht ervaren in je leven?
 • De rust en liefde in jezelf voelen.
 • Weer in balans zijn?
 • Een avondje opladen?
 • Je persoonlijk en spiritueel ontwikkelen?

Dan zijn deze SOUL NIGHTS écht iets voor jou! De maan heeft namelijk heel veel invloed op ons mensen en op de aarde. Ze staat namelijk bekend om emoties, het vrouwelijke, huiselijke en gevoeligheid. Door je te verbinden met de energie van de maan, verbind je je tegelijkertijd met jezelf en met de helende energie van het Universum.

De maan draait in 29,5 dag om de aarde. Doordat de aarde om de zon draait ontstaan er momenten dat je de maan volledig kunt bewonderen (volle maan) en dat je de maan helemaal niet kunt zien (nieuwe maan). Beide momenten in de cyclus hebben hun eigen werking.

Als we de maan niet kunnen zien betekent dat niet dat ze geen invloed op ons uitoefent. Tijdens nieuwe maan is het juist hét moment om bezig te zijn met je wensen en je dromen. Hoe fijn is het om die helder te krijgen vanuit je hart (ziel) en dus altijd het juiste pad te volgen en direct je wensen kenbaar te maken aan het Universum? Waardoor je gaat leren manifesteren!

Wil je meer weten over deze avond? Klik dan HIER

Bij volle maan is het tijd om los te laten, te vergeven en helder te krijgen waar je je de komende 2 weken op wilt focussen. Dit alles doen we vanuit je hart (ziel) en niet vanuit je hoofd (ego).

Wil je meer weten over deze avond? Klik dan HIER.

Door elke SOUL NIGHT mee te doen, blijf je in beweging en in verbinding met je ziel! Op persoonlijk & spiritueel blak blijf je jezelf ontwikkelen en pak je de controle terug over je leven! 

HOE DOE JE MEE?

Je kunt op 3 verschillende manieren meedoen! Hieronder leg ik het voor je uit!

Optie 1

betaal per keer

Wil jij nergens aan vast zitten en kijken wanneer je mee wilt doen? Dan is deze optie perfect voor jou!


Investering
€18,50 per persoon incl. BTW

Optie 2 

1 MAAND DEELNAME

Wil jij het een maand proberen en eens kijken wat de volle maan en nieuwe maan versie voor jou kunnen betekenen? Dan is dit de perfecte optie voor jou!


In dit pakket zit

1 x SOUL NIGHT bij volle maan
+
1 x SOUL NIGHT bij nieuwe maan

Investering
€32,50 per persoon incl. BTW

AANMELDEN

Wil jij graag meedoen? Mail mij dan via info@touteslavie.com voor welke optie jij kiest en wanneer je mee wilt doen! 

Heb je nog vragen? Stuur mij dan een mailtje via info@touteslavie.com en dan kom ik zo snel mogelijk terug op je vraag!

!! LET OP !! Het kan zijn dat mijn mail in je ongewenste folder komt! 

Tot snel bij de volgende SOUL NIGHT!

Ervaringen van anderen die jou voorgingen

Tijdens de laatste volle maan van 2021 heb ik deelgenomen aan de SOUL NIGHT. Een hele bijzondere ervaring waarin Raphaëlle je van begin tot eind begeleid. Haar rustgevende energie zorgt ervoor dat je helemaal tot jezelf komt tijdens de geleide meditaties. Ze leert je om uit het hoofd te komen en te voelen en te verlangen vanuit het diepste van je hart. Ik zou het iedereen aanraden om dit eens te proberen. Het was voor mij écht een cadeautje aan mezelf. Dankjewel lieve Raphaëlle! Liefs, Manon
Ik vond de Nieuwe Maan sessie verassend. In tegenstelling tot de Volle Maan sessie word je nu verwacht meer na te denken vanuit je gevoel en dit ook meteen om te zetten in een actie. Zaken worden dan meer tastbaar, waardoor je juist de kleine dingen nog meer leert waarderen. Raphaëlle is een mooi mens, stelt zich open en leid je rustig door de sessie heen. Niks is gek en sfeer is heel ontspannen. Zeker een aanrader!
Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle