Onderdompelen in de liefde. De liefde in jezelf en voor jezelf. Weer in verbinding komen met je ziel (wat deze liefde is), je onderbuikgevoel, je intuïtie, je vertrouwen. Een verankerd gevoel waaruit alles mogelijk is en de wereld voor je open ligt. Het gevoel hebben dat je LEEFT! Zeker zijn van jezelf en voelen welke verlangens er diep bij jou, van binnen, vanuit je ziel jouw aandacht vragen en je helpen als innerlijk kompas op jouw pad. 

Tijdens deze dag neem ik je mee. Beperkende gedachten en overtuigingen die in je onderbewustzijn zitten (ego) ga je achterwegen laten. Je gaat de verbinding (weer) maken met wie jij in werkelijkheid BENT! Deze dag ga je op energetisch niveau werken aan je denken (mind), je lichaam (body) en je ziel (soul). Je verandert jouw energie en daarmee verander je jouw leven! 

Downloaden vanuit het Universum wat jij mag downloaden, in beweging brengen wat in beweging gebracht mag worden en daarvoor weer in je kracht komen te staan! Jij hebt het geboorterecht om gezond te zijn, liefde te voelen, gelukkig te zijn en je dromen uit laat komen!

Wil jij weer opgeladen en vol focus verder je levenspad bewandelen?

Je ego wil jouw klein houden, denkt negatief en houdt hier ook graag aan vast. Dit zit allemaal opgeslagen in jouw onderbewustzijn. Je kunt het vergelijken met onkruid. Het blijft terugkomen. Keer op keer, totdat je de wortel van het onkruid uit de grond trekt. 

De keus is aan jou! Wat wil jij? Tijdens deze dag kom je weer in je eigen kracht te staan. Je gaat geloven in jezelf, vertrouwen en opgeladen en met een bak energie (en mooie oefeningen) weer naar huis!

Wat gaan we doen?

Deze dag ga je jouw aandacht richten op je innerlijke wereld, waarvoor je weer dicht bij jezelf komt, oplaad en mag helen wat er geheeld mag worden. Dit doen we door middel van:

Als jij weer terugkomt in JOUW POWER, dan heb jij daar niet alleen profijt van, maar iedereen om je heen ook! Je verandert jouw magnetische veld en dat is niet alleen voelbaar voor jezelf, maar ook voor de mensen om jou heen.

‘Je ego houd je tegen, je ziel laat je leven!’  

– Raphaëlle Boer

Kies jij voor:

Welke UPGRADE ligt er voor jou klaar en mag je tijdens deze dag downloaden?

Deze dag…

STAAT IN HET TEKEN VAN JOU! 
Een verwendag voor je lichaam, geest en ziel! Het zal je aan niks ontbreken. De hele dag kun je koffie, thee en water pakken. Tijdens de pauzes zijn er lekkere snacks voor je aanwezig en voor de lunch staat er een lekkere soep voor je klaar. De rest van je lunch mag je zelf meenemen! 

Je innerlijke leiding weet altijd wat jij nodig hebt, je hoeft er alleen maar mee te verbinden en te luisteren wat het je te vertellen heeft.

 

Alles op een rij

SOUL POWER, een dag voor jezelf inclusief:

Praktische informatie

DATUM:     Nieuwe datum volgt
TIJDEN:     Inloop 09.30 uur
                  Start 10.00 uur
                  Einde 16.30 uur

LOCATIE:   Toutes La Vie, Jan David Zocherstraat 5 in IJsselstein.    

PRIJS:       €120,- per persoon.  

Een heerlijke dag voor mind, body & soul! 

Bekenden bij Toutes La Vie

Graag wil ik delen wat de SOUL NIGHT volle maan meditatie met mij gedaan heeft. Online, waarvan ik eerst even dacht "Hoe werkt dat dan?" Het draait om het oude los laten en het nieuwe verwelkomen. Dit deel van de meditatie duurde zeker een half uur waarvan ik dacht dat het slechts enkele minuten waren. In totale ontspanning weg gezonken luisterend naar de rustgevende stem van Raphaëlle. De kaart die zij daarna dan voor ieder apart trekt paste echt heel erg bij mij. Al het moois komt van boven🌟. Het geheel duurde zeker 1,5 uur. Heerlijk zen aan t einde was het resultaat. De ochtend daarna via de app een foto van mijn getrokken kaart met uitleg. Wat een tijd heeft Raphaëlle hier weer ingestoken. Mijn volgende volle maan sessie staat al in mijn agenda. Een verwen moment voor mezelf.... Lieve Raphaëlle, ook voor dit uit mijn hart een dikke dankjewel ❤️
De SOUL NIGHT is echt even een momentje voor jezelf! Het is heel fijn om echt even alleen met jezelf bezig te zijn. Om dingen los te laten of juist om weer even stil te staan bij dingen die je wat meer mag aandacht mag geven. Na de SOUL NIGHT ben je helemaal opgeladen en voel je je herboren. Raphaëlle heeft daarnaast ook een hele fijne stem om naar te luisteren en de meditaties zijn magisch!!

Quiet the mind and the soul will speak. – Buddha

Raphaëlle Boer

Hi! Ik ben Raphaëlle en ik begeleid je deze dag.

Als trotse eigenaar van Toutes La Vie (al het leven), want dat is wat we hier op aarde te doen hebben, een leven te leven, verwelkom ik je bij de Soesterduinen!

Er zijn momenten in je leven dat je vastloopt, je het niet meer weet, ziek wordt, dierbaren overlijden, je inziet waar het in het leven echt om draait, het roer om wilt gooien en je beseft dat je meer naar je gevoel wilt luisteren.

Tijdens mijn 34 levensjaren hier op aarde heb ik een hoop meegemaakt in mijn leven, wat mijn geleid heeft naar het werk wat ik nu doe.

Mijn missie is om jou weer in verbinding te brengen wie je in werkelijkheid bent, waarvoor je hier op deze aardbol bent gekomen. Jou te leren hoe je bewuster kunt leven, wat de kracht van positiviteit is. Jou leren weer in verbinding te komen met je intuïtie, te luisteren naar je onderbuikgevoel en je hart. De helende energie van het Universum /  Spirituele wereld te ervaren en je te laten voelen dat het leven niet ophoudt na het moment dat de laatste adem wordt uitgeblazen.

Als je vastloopt in je leven is dit vaak doordat je te veel luistert naar je hoofd (je ego gedachten). Door het drukke leven en de maatschappij waarin wij leven, raak je steeds meer verwijderd van je magische intuïtie. Dit innerlijk kompas weet altijd welke volgende stap jij mag zetten in de richting van jouw zielspad. De vraag is alleen, durf je daarnaar te luisteren? En als je dat durft, is dat dan je ego gedachten of je zielsgedachten?

Ik kijk ernaar uit om mijn liefde en kennis met jou te delen en samen te verbinden met wie wij in werkelijkheid zijn!

Ben jij klaar voor de volgende upgrade in je leven?

En heb je behoefte aan één of meer punten hieronder?

  • Een dag voor jezelf om tot rust te komen en op te laden.
  • Bezig zijn met je persoonlijke én spirituele ontwikkeling.
  • Helderheid en focus op je volgende stap in het leven.
  • Voelen wat je écht nodig hebt.
  • Terugkomen in je kracht.
  • Meer energie.
  • De verbinding voelen met jezelf en het Universum.

Dan is deze dag voor JOU!

Wil je op de hoogte gehouden worden van een nieuwe datum?

Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle