Verjaardagsgeluk

Verjaardagsgeluk

Verjaardagsgeluk11 november 1987, de dag dat ik ben geboren op deze wereld en de dag welke ik mijn verjaardag mag noemen! Over het algemeen heb ik niet zoveel met verjaardagen. Het groots vieren met iedereen hoeft van mij niet zo erg. Ik ga liever met mijn vrienden afspreken en wat leuks doen. Dan heb je namelijk de tijd met elkaar om even goed bij te kletsen, op een verjaardag kom je daar toch bijna niet aan toe. Maar toch was het kleine feestje afgelopen zaterdag een groot lach festijn!

Vorig jaar ben ik de verjaardaggekte ontvlucht en werd ik op 11 november 2013 wakker in New York City! Wow! Heerlijk! Het leuke is dat je een soort van 30 uur jarig bent in plaats van 24 uur :D. Het jaar daarvoor heb ik het ook klein gevierd, maar heb ik mijzelf een onvergetelijk cadeau gegeven (25 is toch best een mooie leeftijd), namelijk 15 minuten vliegen in een klein mini vliegtuigje! Ik als vliegtuig fan had een super tijd daar in de lucht en ik mocht gewoon zelf het vliegtuig besturen! Hoe cool! :D:D:D:D.

De afgelopen jaren heb ik het eigenlijk altijd wel zo geregeld dat ik lekker vrij was op mijn verjaardag. Ook al hoeft het groots vieren van mij niet, ik vind het heerlijk om wakker te worden en te genieten van deze speciale dag. Ook dit jaar heb ik hier voor gezorgd, zodat ik rustig wakker kon worden en alles kon doen wat ik wilde! Echt genieten en relaxen. En dat heeft heel effectief uitgepakt! Zo een geweldige dag dat ik niets anders kon doen dan stralen! Op het moment dat je gaat genieten van elk moment, zie je dat er allemaal geweldige momenten gebeuren, waar je anders niet zo snel bij stil staat.

 1. Wakker worden met heel veel berichtjes. Oh wow, ik ben jarig! En hoe!! (oke, deze krijg je toch wel, maar hoe leuk is dat wakker worden!!)
 2. De zon scheen (gebeurt niet zo vaak op 11 november). Zo fijn!
 3. Verwelkomt worden door je moeder met een hele lieve kaart en 2 geweldige cadeaus! Namelijk de healing cursus volgen in maart en het boek “De Vier Vragen” van Byron Katie.
 4. Op mijn gemak douchen, aankleden (maar dan wel met de radio keihard aan!!)
 5. Onderweg naar Amsterdam zie ik de lichtjes al branden, de brug gaat open. Als eerst denk ik “He bah!”. Maar dan zie ik een geweldige auto naast me staan, waar ik al meteen weer vrolijk van wordt. Ondertussen appt mijn vriendinnetje uit Thailand, dat ze goed is aangekomen en omdat ik toch stil sta heb ik even tijd om te facetimen! Ik zie der heerlijk genieten in de zon en ze laat me haar rooftop terras zien en een 360 graden view van Bangkok!
  Verjaardagsgeluk 5
 6. Op weg naar mijn oma in Amsterdam, eerst even langs een heerlijke banketbakker bij haar om de hoek. De moorkoppen werden vers gemaakt :D. (GENIETEN!)
 7. Bij oma een lekker gebakje eten.
  Verjaardagsgeluk 7
 8. Hee, kijk, 11.11 uur op 11-11!
  Verjaardagsgeluk 8
 9. Even naar de bakker een lekker broodje halen voor vanmiddag thuis. Daar kom ik mijn oude kapster tegen! Gezellig!
 10. Op weg naar mijn oude vertrouwde Starbucks in de Beethovenstraat kom ik tot te conclusie dat er nergens parkeerplek is! Helemaal vol. Nee toch? Ja! Daar is een plekje! Oh nee dit is laden en lossen L. Wat nu? Dan maar even snel mijn dubbel parkeerlicht aan en even snel naar Hergo om een bakje filet americain te kopen. NEE WACHT! Dit wil ik niet. Ik wil een parkeerplek, zodat ik lekker rustig van mijn latte hazelnoot kan genieten! Dan maar 10 rondjes rijden, er moet toch iemand zo weg gaan? En wat denk je? Op het moment dat ik dat besluit neem gaat er iemand achter degene achter mij weg. Ha! Die plek is voor mij!
 11. Bij de slager zie ik weer een leuk kookboek. Ohh die moet ik hebben. Nee Raph, misschien een leuk cadeautje om aan Sinterklaas of de Kerstman te vragen!
 12. Bij Starbucks aangekomen had ik me al voorbereid op een volle winkel met tieners, maar wat denk je? Complete rust van mensen die lekker van hun koffietje aan het genieten zijn! Wonder boven wonder is mijn favoriete stoel nog vrij, voor het raam, lekker in het zonnetje! Dan voel je je echt jarig en gelukkig :D.
  Verjaardagsgeluk 12
 13. Tijdens mijn relax tijd bij Starbucks kom ik weer even tot de conclusie dat ik vorig jaar mijn ontbijt nuttigde bij Starbucks en dat er nu allemaal Amerikaanse dames achter me zitten te praten. Net alsof ik weer even terug ben in NY. Ik hou zo van dat accent! Thanks ladies!
  Verjaardagsgeluk 13
 14. Tijdens mijn koffiemoment besef ik ook dat er een hoop is gebeurd het afgelopen jaar! Zo een dag als deze laat me inzien dat het leven zo mooi kan zijn als je van de kleine dingen kunt genieten!
 15. Onderweg naar de auto loop ik langs de WE en heb ik mijzelf getrakteerd op een mooi jasje waar ik al een hele tijd naar op zoek ben!
 16. Thuis aangekomen open ik een lieve kaart van onze oude buren. Zo leuk om ouderwets post te ontvangen!
 17. Dan maak ik mijn heerlijke broodje, heb ik een nieuwe H&M gids ontvangen en installeer ik mijzelf in de voortuin om heerlijk van het zonnetje te genieten (wel met een jasje aan hoor!).
  Verjaardagsgeluk 17
 18. Daar kom ik tot de conclusie dat mijn grote vrienden (de vliegtuigen) 2 kusjes hebben gemaakt in de lucht! Wow!
  Verjaardagsgeluk 18
 19. Op het moment dat ik mijn eerste hapje nam loopt er een wat ouder echtpaar langs en wensen mijn smakelijk eten. Wat fijn dat er nog mensen bestaan met manieren he! BIG SMILE!! Wow, wat een geweldige dag heb ik!
  Verjaardagsgeluk 19
 20. Dan word het me op een gegeven moment toch te koud en ik besluit met een heerlijke kop biologische groene thee met honing op de bank te kruipen en verder te lezen in een boek waar ik al eeuwen geleden aan begonnen ben en zo leuk is, maar ik vergeet steeds verder te lezen (nadeel van boeken op je iPad!).
 21. Dan stormt mijn neefje van 4,5 binnen met een prachtige tekening voor mijn verjaardag! Van mijn zus, zwager en kids heb ik een cadeaubon gekregen van de schoonheidsspecialiste! Heerlijk, een uurtje relaxen en een perzikhuidje in het vooruitzicht!
  Verjaardagsgeluk 21
 22. Samen genieten we van de heerlijke taartjes die ik eerder die dag heb gehaald.
  Verjaardagsgeluk 22
 23. Later die middag bedenk ik me dat ik wat wil veranderen in mijn kamer. Ik verschuif wat meubels en creëer een heerlijk plekje om te mediteren of een serietje te kijken onder het schuine dak. Het geeft me een knus gevoel, lekker cocoonen!
 24. Rond de klok van 17.00 uur gaat de Champagne open!
  Verjaardagsgeluk 24Verjaardagsgeluk 24.2
 25. Daarna nog even lekker een pizzaatje eten met mijn moeder in de stad.
  Verjaardagsgeluk 25
 26. Ik bel even met mijn nieuwe buddy, bij wie ik alles kwijt kan en besef me weer dat ik zo dankbaar ben dat hij in mijn leven is gekomen!
 27. ’S avonds geniet ik van mijn nieuwe plekje, waar ik een serietje kijk en plan ik een nieuwe date met een van mijn lieve vriendinnetjes. Dan is het op een gegeven moment toch wel tijd om naar bed te gaan.
 28. Wat zie ik daar op Instagram? Is Olly Murs bij RTL Late Night? Dan toch nog maar even opblijven :D.

Wat een heerlijke dag. Zien jullie trouwens dat ik van 28 momenten heb genoten op 1 dag? Inderdaad, het enige wat ik kon doen van glimlachen en stralen :D. Voordat ik ga slapen bedenk ik me dat ik vaker zo een dag moet plannen. Gewoon even Raph tijd, zonder iets te hoeven. Lekker genieten en al het moois van de dag in mij op nemen! Nou ja, eigenlijk moet je dat laatste elke dag doen! Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle