Volle Maan Meditatie Avond

Volle Maan Meditatie Avond

Mediteren bij volle maan is heerlijk en erg effectief. Wist je dat de maan een cyclus heeft en dat elke maan een eigen thema heeft? Tijdens deze avonden neem ik je mee in het thema van de maan(d) en begeleid ik je in heerlijke meditaties. Deze avonden zijn echt even een momentje voor jezelf om tot rust te komen, geïnspireerd te raken, bewust te zijn en op te laden. Een cadeautje voor jezelf dus!

 

HOE ZIET DE AVOND ER UIT?

Dat is elke avond anders, want elke maan is anders ;). Per  avond voel ik in wat er op dat moment nodig is. Wel kan ik je vertellen dat we sowieso 2 meditaties gaan doen, we ingaan op het thema van de maan. Ik je vertel wat er energetisch op dit moment allemaal gebeurd (wat jij dus allemaal kan ervaren) en dat we stipt om 20.30 uur beginnen, dus zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent, zodat je niks mist.

 

ONLINE LES

Doordat we op dit moment in de corona tijd leven is het niet mogelijk om de lessen fysiek te geven, als in: op locatie. Gelukkig heb ik al eerder ervaring opgedaan met het programma Zoom, waarmee ik mijn 4-weekse meditatiecursus geef, dus heb ik besloten om de avonden wel live te doen, maar dan via het programma Zoom. Het voordeel is dat jij vanuit je luie stoel mee kunt doen, we elkaar toch kunnen zien en zo de kracht van het samen mediteren kunnen ervaren! Leuk weetje is dat ik voor alle deelnemers een persoonlijk kaartje trek, welke een persoonlijke boodschap geeft voor de avond.

 

VOORDELEN VAN MEDITEREN

Dagelijks mediteren kent heel veel voordelen. Tijdens mijn online meditatiecursus, waarin ik je meerder vormen van meditatie leer en je informatie geef over je brein, ademhaling etc., ga ik daar wat dieper op in, maar ik som er toch alvast een paar voor je op!

  • Betere nachtrust
  • Meer energie
  • Gelukkiger gevoel
  • Minder stress
  • Balans
  • Intuïtieve ontwikkeling
 

DATA

  • Zaterdag 31 oktober 2020
  • Maandag 30 november 2020

Elke les begint om 20.00 uur.

KOSTEN

Deze avond voor jezelf kost €10,-. 

AANMELDEN

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@touteslavie.com of een privé berichtje te sturen via mijn social mediakanalen. Weet dat als ik jou terugmail het nog wel eens kan zijn dat de mail blijft hangen in je ongewenste post folder.

VOLLE MAAN MEDITATIE AVOND | Toutes La Vie

INVLOED VAN DE MAAN


Wist je dat de maan veel invloed heeft op ons welzijn? Ik heb hier een tijd geleden een mooi artikel over geschreven. Zo kun je bijvoorbeeld niet goed of juist heel goed slapen in de week van de volle maan! Meer hierover lees je HIER.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *