VOLLE MAAN Meditatie & Inspiratie

Een avond, bij Volle Maan, waar je even de tijd hebt voor jezelf. Je te laten inspireren door samen te zijn met gelijkgestemden, waar we samen mediteren, we bezig zijn met het loslaten wat er op dat moment losgelaten mag worden, elkaar inspireren en weer opgeladen naar huis gaan. Tijdens deze avond ben je bewust bezig met jezelf, jouw leven, jouw processen en jouw lessen.

HOE ZIEN DE AVONDEN ER UIT?

 

Om 19.30 uur gaan de deuren in IJsselstein open. Dan ben je van harte welkom om alvast een kopje koffie of thee te drinken en gezellig met anderen te kletsen. Om 20.00 uur gaan we van start. Elke avond heeft zijn eigen thema, waarbij we samen filosoferen en inspireren over het onderwerp van de avond. We gaan in op de VOLLE MAAN en de werking die zij die periode op ons heeft. Verder doen we een fijne meditatie samen welke we opvolgen met een vergevingsritueel om dingen los te laten die losgelaten mogen worden én gaan we werken met leuke kaartjes. Rond 21.30 uur sluiten we de avond geïnspireerd en opgeladen af en is er de mogelijkheid om met elkaar na te praten.

WAAROM EEN VOLLE MAAN INSPIRATIE & MEDITATIE AVOND?

De Maan heeft enorm veel invloed op ons. Zoals je misschien weet en ervaart is mediteren een hele fijne manier om weer even tot jezelf te komen en in het hier en nu te zijn. Waarom niet een mooie avond hiervoor organiseren, dacht ik. Een avond waarbij je tijd hebt voor jezelf, je omringd bent met gelijkgestemden en waar je helemaal jezelf kunt zijn! Heb je nog nooit gemediteerd? Geen probleem! Tijdens deze avond geef ik geleide meditatie(s), zodat het voor iedereen toegankelijk is.

DATA

De volgende VOLLE MAAN Meditatie & Inspiratie avonden zijn op:

2018

* 22 december 2018

2019

* 21 januari 2019
* 19 februari 2019
* 21 maart 2019
* 19 april 2019
* 18 mei 2019
* 17 juni 2019
* 16 juli 2019
* 15 augustus 2019
* 14 september 2019
* 13 oktober 2019
* 12 november 2019
* 12 december 2019

KOSTEN

Wat is je investering in zo een avond? Er zijn verschillende mogelijkheden. Wil jij het eerst een keer proberen? Dan koop je een los kaartje van €10,-. Heb je na die ene keer de smaak te pakken? Dan raad ik je aan om een stempelkaart te kopen van €50,- voor 6 avonden, waarbij je zelf bepaald welke avonden je komt (aanmelden is wel nodig).

AANMELDEN

Ben jij ook zo enthousiast geworden en wil je graag een keer meedoen? Meld je dan aan via onderstaand formulier, want dan ben je verzekerd van een plekje. Je ontvangt van mij dan een bevestiging per e-mail.

Tot snel!

MELD JE HIER AAN

P.S. HOUD JE SPAMFOLDER (ONGEWENSTE POST) IN DE GATEN, WANT SOMS BLIJFT DE MAIL DAAR HANGEN. 

Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle