WINACTIE: Telefoonhoesjes & oplaadstation

WINACTIE: Telefoonhoesjes & oplaadstation

Mobiele telefoons, tegenwoordig kunnen we niet meer zonder ze! Ik ben altijd erg voorzichtig met mijn telefoon en zorg ervoor dat er altijd een beschermhoesje omheen zit. Sinds ik vorig jaar mijn iPhone 6 heb laten vallen en het glas in 1000 stukjes brak heb ik bij mijn nieuwe trouwe vriend (Samsung Galaxy J5, 2016) een screenprotector. Ik had als hoesje zo een soort portemonnee waar mijn telefoon in vast zat en ik ook mijn pasjes kwijt kon. Maar de sfeergirl in mij wilde graag eens iets met marmer (ik ben ineens helemaal marmer fan!). Nergens kon ik voor mijn telefoon een leuk hoesje vinden, omdat de meeste aanbieders alleen voor de Samsung Galaxy S6, S7 of inmiddels de S8 hebben, maar niet voor mijn ‘simpele’ J5, waar ik voldoende aan heb.

Ik had de hoop al een beetje opgegeven toen ik benaderd werd door HoesjesOutlet.nl met de vraag of ik misschien een aantal producten van hun wilde proberen en jullie daarover te informeren. Super leuk! En weet je wat het leuke is? Ik mag een van jullie blij maken met een tegoedbon!!! Maar daarover zometeen meer. Eerst even de producten die ik nu volop gebruik!

 

Zwart Samsung Galaxy J5 2016 Hoesje Marmer

Jaa! Daar is hij dan hoor, mijn eigen marmerlook telefoonhoes! Het fijne aan deze is dat hij de bumper functie heeft. Als hij dan toch eens op de grond valt, dan komt de grond niet direct op het glas terecht. Hij is flexibel, wat ik weer makkelijk vind als ik van hoesje wil wisselen.

REVIEW TELEFOONHOESJES & OPLAADSTATION | Toutes La Vie
Comfycase Electra Samsung Galaxy J5 2016 zilver

De naam zegt zilver, maar ik vind hem gewoon doorzichtig. Perfect voor als je even geen afbeelding op je hoesje wilt. Want wij vrouwen zijn nogal wispelturig hahaha!

REVIEW TELEFOONHOESJES & OPLAADSTATION | Toutes La Vie

 

Universeel Micro-USB oplaadstation zwart

Hier ben ik ook echt fan van! Waarom? Omdat ik mijn telefoon best vaak gebruik en als ik hem oplaad tijdens mijn werk dan kan ik vaak net niet goed op mijn telefoon kijken. Door deze handige oplader staat mijn telefoon mooi omhoog, zodat ik perfect kan zien wanneer er een bericht binnen komt! Ken je trouwens dat geklungel als je je telefoon op wilt laden en je altijd even moet kijken of je de oplader wel goed aansluit? Dat probleem is hierbij verholpen! Je stopt het gewoon eenmalig in het oplaadstation en je kunt je telefoon er gemakkelijk in zetten! Ik zeg: aanrader!!

REVIEW TELEFOONHOESJES & OPLAADSTATION | Toutes La Vie

 

Winactie

Jaaa! Ik mag een van jullie blij maken met een cadeaubon ter waarde van €15,-! Hoe leuk! Wat moet je ervoor doen? Volg Toutes La Vie op Facebook en Instagram en reageer onder de foto of het bericht dat je graag meedoet! De actie loopt tot zondag 12 november. Op maandag 13 november maak ik de winnaar bekend!

Kun je niet wachten en wil je net als ik een nieuw telefoonhoesje of een leuk accessoire? Ga dan snel naar  https://www.hoesjes-outlet.nl/samsung-galaxy en bestel jouw item online!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *