Wit Licht

Wit Licht

Wit Licht

Lieve mensen,

Afgelopen donderdag heb ik echt met open mond gekeken naar de prestatie van Jeroen van Koningsbrugge met het nummer 'Wit Licht' tijdens The Passion. Wat gooide hij zijn strot open en liet heel Nederland even horen wat hij kan! Verbazingwekkend!

Vrijdag deed hij het bij RTL Late Night nog even dunnetjes over. In het eerste deel van het filmpje zie je hoe de regisseur (David Grifhorst) en muzikaal leider (Eric van Tijn) al vol passie speken over The Passion. Je ziet aan hun ogen dat zij werken vanuit hun ziel!

Eric legt uit hoe het maken van de nummers tot stand komt en dan begint Jeroen van Koningsbrugge te zingen! Eerst denk je nog, leuk, hij zing nog een stukje, maar dan komt zijn eerste uithaal. Dát moment, je ziet Eric helemaal genieten en in het volgende shot zie je de overige mannen aan tafel in beeld met dezelfde twinkeling in hun ogen! Zij en volgens mij ook de mensen in het publiek hebben allemaal door dat er op dat moment iets magisch gebeurd!

Een prachtig nummer met de juiste zanger, de passie van alle makers bij elkaar, de twinkeling in de ogen van de mannen aan tafel en de genietende gezichten van de mensen in het publiek raakt mijn ziel. Ik straal van oor tot oor en voel en zie de passie en trots van de makers dat dit nummer echt perfect neer is gezet! Ik zie de boodschap in die blikken van ‘Dit is goed he!’. Heerlijk!

Dit is zo een fragment dat ik wel 100 keer terug kan kijken en er telkens een energie boost van krijg!

Wat vinden jullie?

 1 gedachte over “Wit Licht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *