Privacyverklaring

Privacyverklaring

Inleiding

Hi, fijn dat je even de privacyverklaring van Toutes La Vie leest! I know, daar heb je geen zin in, maar het is wel belangrijk. Ik leg je even kort uit hoe en wat.

 

Bedrijfsomschrijving

Toutes La Vie is gevestigd op de Jan David Zocherstraat 5, 3404 AP in IJSSELSTEIN. Raphaëlle Schill is eigenaresse van Toutes La Vie en is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 60660376. Online kun je terecht voor inspiratie op het gebied van lifestyle en spiritualiteit. Er worden cursussen gegeven op het gebied van meditatie. Daarnaast werk ik ook als medium en kun jij online en offline terecht voor een consult.

 

Doel gegevens

Waar gebruik ik nou jouw gegevens voor? Heel simpel. Door contact met je op te nemen, nadat je een contactformulier of aanmeldingsformulier hebt ingevuld, door nieuwsbrieven te sturen (mits je je daarvoor hebt ingeschreven) en verzamel ik jouw gegevens om de website te verbeteren via Google Analytics. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming.

 

Ontvangers gegevens

Wie ontvangen nou jouw gegevens? Allereerst ik, maar ook Mailchimp (voor de nieuwsbrief), Hostnet (waar mijn hosting loopt en waarbij ik mijn e-mail onderbreng), Mijnwebwinkel (als je een product uit de shop hebt gekocht) en mijn accountant (mocht je iets hebben gekocht of een consult hebben gehad bij mij). Met al deze partijen heb ik een verwerkingsovereenkomst om zo jouw privacy te bewaren.

 

Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Toutes La Vie, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij wij op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

  1. Nieuwsbrieven

Bij het versturen van nieuwsbrieven worden jouw voornaam, achternaam en emailadres opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan in de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar privacy@touteslavie.com.

  1. Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Toutes La Vie via mail, dan worden de gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. De mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

  1. Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden tot 14 maanden binnen Google Analytics bewaard.

 

Rechten

Jij hebt bepaalde rechten. Ik som ze even voor je op:

  1. Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Toutes La Vie vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

  1. Recht op rectificatie.

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Toutes La Vie. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

  1. Recht op wissen van gegevens.

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Toutes La Vie vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

  1. Recht op het indienen van een klacht.

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Toutes La Vie niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

  1. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar).

Wil jij niet dat Toutes La Vie jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via pprivacy@touteslavie.comonder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

 

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Toutes La Vie of eerdergenoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met een tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Toutes La Vie. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL-certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Toutes La Vie privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

 

Plichten

Toutes La vie verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Toutes La Vie via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Toutes La vie de betreffende dienst niet aanbieden. Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Toutes La Vie met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen, dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Toutes La Vie behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is veriest dan wel wanneer Toutes La Vie dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Toutes La Vie te beschermen.

Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens. privacy@touteslavie.com  |  Jan David Zocherstraat 5  |  3404 AP IJSSELSTEIN  |  KvK Nr: 60660376   |  BTW-nummer: NL196205967B02