Volledige ontspanning voor lichaam en geest door de zachte aanraking op je hoofd, rug en voeten in combinatie met de krachtige werking van etherische olie.

wat is aromatouch?

Tijdens de AromaTouch massage werk ik met 8 verschillende oliën van doTERRA die ieder een eigen werking hebben op je lichaam. Deze oliën worden via de huid direct opgenomen in de bloedbaan, waardoor de helende werking al snel voelbaar is. Daarnaast ondersteunen de oliën de processen in het lichaam die dat nodig hebben.

 Deze 8 oliën zijn samengesteld door Dr. Hill, met de als doel om je lichaam weer in homeostase te brengen. 

De aroma's nemen je mee in 4 fases

AromaTouch Massage | Toutes La Vie

wat is homeostase

Homeostase is het vermogen van het lichaam om een relatief stabiele interne staat te behouden die aanhoudt, ondanks veranderingen in de wereld buiten. Ons lichaam is in staat zichzelf te genezen als het zich in homeostase bevindt. Tijdens de behandeling combineren we de fysieke aanraking met de werking van de aromatische etherische oliën, welke helpen bij het creëren van ontspanning voor het lichaam en verjonging voor de geest.

De ‘touch’ helpt mee in de ontspanning van het lichaam. Aanraking is iets wat wij mensen nodig hebben, maar waar we soms niet direct aan denken op het moment dat we stress of pijn ervaren.  De aanraking van een massage zorgt ervoor dat de stresshormonen in het lichaam verlagen en dat de gelukshormonen dopamine en serotonine verhoogd worden, welke zorgen voor een beter gevoel en ondersteunen in het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Hoe vaak neem jij in je drukke leven nog de tijd voor jezelf? Om te ontspannen? Je lichaam en geest tot rust te brengen?

Ik nodig je uit om die tijd, aandacht en liefde aan jezelf te gunnen en te geven. Ervaar maar eens wat de emotionele balans voor je verdere gezondheid kan betekenen!

aromatouch voor kinderen

De AromaTouch behandeling is ontworpen voor alle leeftijden! Dus ook kinderen kunnen profiteren van een heerlijke ontspannende massage. Het heeft dezelfde werking op kinderen als op volwassenen. De 8 oliën in samenwerking met de zachte aanraking kunnen een doelgerichte ondersteuning geven daar waar het nodig is. Bij kinderen gebruik ik dezelfde olie, maar in mindere hoeveelheid i.v.m. de grootte van het lichaam. Het fijne is dat jij als ouder gewoon in de ruimte erbij zit, waardoor jij ook de aroma’s tot neemt!

help! wat trek ik aan?

De massage wordt gegeven op je hoofd, je rug en je voeten. Je broek mag je aanhouden, dus ik raad je aan om lekker en loszittende kleding te dragen. Tijdens de behandeling word je haar wat vettig door de olie. Houdt daarom rekening met eventuele andere afspraken die je erna wilt plannen.

prijs & duur

Mijn ervaring leert dat er een verschil zit in de behoefte van de mens. Sommigen willen graag even rustig de tijd om een kopje thee te drinken, een kaartje te trekken, wat te kletsen of coaching te ontvangen met hetgeen waar ze tegenaan lopen. Anderen willen liever alleen de AromaTouch behandeling ontvangen. Voor welke optie je ook kiest, de AromaTouch behandeling heeft dezelfde tijdsduur. Omkleden en even bijkomen na de behandeling zijn in de tijd meegerekend.

Volwassenen

60 minuten      AromaTouch behandeling.     €65,00

90 minuten       AromaTouch behandeling + kopje thee/kaartje/coaching vooraf.     €95,00

Kinderen

Voor kinderen duurt de massage ongeveer 20 á 30 minuten, afhankelijk van de grootte van het lichaam. Ook bij kinderen drinken we na de massage nog wat, zodat ze weer helemaal relaxed mee naar huis gaan! De kosten voor een kindermassage zijn €32,50.

boek je behandeling!

Wat goed dat je de tijd voor jezelf gaat nemen! Je kunt een afspraak maken door te mailen naar info@touteslavie.com of stuur een whatsapp berichtje via 06 57 81 84 84.  Ik stuur je dan zo snel mogelijk wat opties toe, zodat jij wat leuks hebt om naar uit te kijken!

Do something for you today!