AromaTouch Massage | Toutes La Vie

Quality time voor jezelf, waar je een uur lang volledig kunt ontspannen, tijdens een ritmische massage van je hoofd, rug en voeten met gebruik van essentiële oliën. Dat is wat je kunt ervaren tijdens een AromaTouch massage.

Wat is het?

Tijdens de AromaTouch massage werk ik met 8 verschillende oliën van doTERRA die ieder een eigen werking hebben op je lichaam. Deze oliën worden direct opgenomen via de huid in de bloedbaan en kunnen daarom een helende werking hebben en geven ze ondersteuning waar het nodig is. Deze 8 oliën zijn samengesteld door Dr. Hill, met de als doel om je lichaam weer in homeostase te brengen. De aroma’s nemen je mee in de 4 fases

AromaTouch Massage | Toutes La Vie

Wat is homeostase?

Dit is het vermogen van het lichaam om een relatief stabiele interne staat te behouden die aanhoudt, ondanks veranderingen in de wereld buiten. Ons lichaam is in staat zichzelf te genezen als het zich in homeostase bevindt.  Tijdens de massage combineren we de fysieke aanraking met de werking van de aromatische essentiële oliën, welke helpen bij het creëren van ontspanning en verjonging voor de geest en het lichaam.

De ‘touch’ helpt mee in de ontspanning van het lichaam. Aanraking is iets wat wij mensen nodig hebben, maar waar we soms niet direct aan denken op het moment dat we gestrest zijn en pijn hebben.  De aanraking van een massage zorgt ervoor dat je stresshormonen verlagen en dat de gelukshormonen dopamine en serotonine verhogen, welke zorgen voor een beter gevoel en ondersteunen in het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Hoe vaak neem jij in je drukke leven nog de tijd voor jezelf, om te ontspannen, je lichaam en geest tot rust te brengen?

Ik nodig je uit om die tijd, aandacht en liefde aan jezelf te gunnen en te geven. En ervaar maar eens wat de emotionele balans voor je verdere gezondheid kan betekenen!

 

AromaTouch voor kinderen

De AromaTouch massage is ontworpen voor alle leeftijden! Dus ook kinderen kunnen profiteren van een heerlijke ontspannende massage. Het heeft dezelfde werking op kinderen als op volwassenen. De 8 oliën in samenwerking met de zachte aanraking kunnen een doelgerichte ondersteuning geven daar waar het nodig is. Bij kinderen gebruik ik dezelfde olie, maar in mindere hoeveelheid i.v.m. de grootte van het lichaam. Het fijne is dat jij als ouder gewoon in de ruimte erbij zit, waardoor jij ook de aroma’s tot je gaat nemen!

Help! Wat trek ik aan?

De massage wordt gegeven op je hoofd, je rug en je voeten. Ik raad je daarom aan om lekker en loszittende kleding te dragen. Tijdens de behandeling word je haar wat vettig door de olie, dus houdt rekening met eventuele andere afspraken die je erna wilt plannen.

AromaTouch Massage | Toutes La Vie

Prijs & Duur

Volwassenen

Een AromaTouch massage duurt ongeveer 50 minuten en kost €79,95,-. Na de massage drinken we samen nog een kop thee of koffie, zodat je even de tijd krijgt om weer bij te komen. Ik raad je aan daarom uit te gaan van 1,5 uur.

Kinderen

Voor kinderen duurt de massage ongeveer 20 á 30 minuten, afhankelijk van de grootte van het lichaam. Ook bij kinderen drinken we na de massage nog wat, zodat ze weer helemaal relaxed mee naar huis gaan! De kosten voor een kindermassage zijn €36,50.

AromaTouch Massage | Toutes La Vie

Boek je massage!

Superleuk en wat goed dat je de tijd voor jezelf gaat nemen! Je kunt een afspraak maken door onderstaand formulier in te vullen en geef direct je voorkeursdagen in de week en momenten van de dag aan! Ik stuur je dan zo snel mogelijk wat opties toe, zodat jij wat leuks hebt om naar uit te kijken!

Do something for you today!

Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle