HEALING | Toutes La Vie

Wat is healing

Het woord zegt het al, heling. Iedere vorm van geneeskunde is healing. Vaak denken we bij genezing aan het fysieke lichaam en vergeten we onze emotionele en mentale lichaam. Wist je dat je fysieke pijn (dus pijn aan je nek, knie, rug) ontstaat doordat erop emotioneel of mentaal niveau een blokkade of probleem zit? Bij verstoringen van energie kunnen er op verschillende plekken ophopingen of tekorten van energie ontstaan, die zich kunnen manifesteren als lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten. Het probleem bij de wortel aanpakken, zodat er ook werkelijk genezing plaats kan gaan vinden.

Hoe kan healing je helpen

Soms heb je echt fysiek pijn en soms heb je het gevoel dat je even vast zit in je leven. Hoe moet ik verder? Geen idee! Herken je dat? Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik kan je erbij helpen op energetisch niveau. Naast de reguliere geneeskunde is er een hoop winst te behalen op het alternatieve vlak, waar healing onder valt. Healing wordt gegeven in vele vormen. Wellicht heb je eens gehoord van Reiki en magnetiseren. Bij deze vorm werkt de healer met zijn eigen energie en probeert de jouwe weer in balans te brengen. De vorm waar ik mee werk is in samenwerking met mijn helpers in de spirituele wereld. Als healing medium heb ik de gave om mijzelf open te stellen en als kanaal te fungeren voor genezende energieën uit het Universum, welke via mijn healing gidsen naar jou toe komen.

Consult

Hoe ziet een consult eruit? Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we in gesprek over waar je last van hebt en geef ik je inzichten waar de klachten vandaan komen. Daarna geef ik je healing, waarbij jij in alle rust op een fijne schommelstoel ligt. Even niks, rust. Na de healing praten we nog kort na. Weet dat de healing altijd nog na werkt.

Is het voor jou niet mogelijk om naar IJsselstein te komen, maar wil je wel graag healing ontvangen? Ook dan kun je even contact met mij opnemen en dan kijken we naar de mogelijkheden! Wellicht kan ik een huisbezoek brengen of doen we de healing op afstand.

Hoeveel consulten zijn er nodig?

Weet dat een healing een ondersteuning is op je reguliere genezing. Het is een aanvulling op en niet een vervanging van. Heb je ergens last van? Dan raad ik je aan altijd ook naar je huisarts te gaan. Die helpt je op fysiek niveau, ik help je op energetisch niveau. Daar zit een verschil in. Hoeveel consulten er nodig zijn hangt af van de situatie. Mijn doel is om je niet afhankelijk te maken van de healing. Het werkt als een ondersteuning op je eigen ontwikkelingsproces en je genezing. Na 1 healing kan er al een hoop veranderen voor je.

Afspraak maken

Voor meer informatie of het maken van een afspraak stuur je een mailtje naar: raphaelle@touteslavie.com. Lees voor het maken van een afspraak altijd even de disclaimer.

Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle