Lang zal hij leven

Lang zal hij leven

lang zal hij leven

Lang zal hij leven, lang zal hij leven, lang zal hij leven in de gloria. In de gloooorriiiiaaa. In de glooooooriiiiaaaa. Hieperdepiep HOERA! Hieperdepiep HOERA! Hieperdepiep HOERA!

 

Elke maand zit ik met twee andere mediums samen om in trance te gaan. Wie weet dat ik er ooit nog iets mee ga doen, maar voor nu is het puur trainen en bezig zijn met de spirituele wereld. De een gaat in trance en de andere twee sturen energie en observeren wat er gebeurd. Enorm fijn om te doen! Zo ook een tijdje geleden. Op het moment dat een van de andere twee mediums in trance gaat zitten zie ik van alles gebeuren. Gezichten die veranderen, energieën in de ruimte en prachtige kleuren. Wow! Je voelt de energie in de ruimte veranderen en hebt het gevoel alsof je in een bad van liefde zit. Thuiskomen.

Lang zal hij leven | Toutes La Vie

tijd om te zakken

Uiteindelijk ben ik aan de beurt en ik ga in trance. De andere twee sturen mij energie en ik zak, zodat de spirituele wereld zich mag laten zien. Deze keer was anders dan alle andere keren. Want hoe ik ook wilde zakken qua energie, het wilde maar niet lukken. Ik vroeg in mijzelf: waarom wil het niet lukken? En plomp, daar was hij, mijn lieve vader! Wat heerlijk om weer even quality time met hem te hebben. Er waren geen woorden nodig, gewoon even samen zijn. Zo fijn! En achter hem kwamen ineens allemaal andere dierbaren tevoorschijn. Ik vond het een feestje! Iedereen was weer even bij elkaar en ik voelde de liefde. In gedachten kon ik een foto van ze maken. Je weet wel, net als een familiefoto.

er mag gezongen worden

o dankbaar als ik mijn voelde was ik toch benieuwd waarom dit nou gebeurde, dus je raad het al, ik stelde de vraag in mijzelf. En ineens begonnen ze allemaal te zingen: ‘Lang zal hij leven, lang zal hij leven, lang zal hij leven in de gloria. In de gloooorriiiaaa. In de gloooorriiiaaaaa. Hieperdepiep Hoera! Hieperdepiep Hoera! Hieperdepiep Hoera!’. En nog viel het kwartje niet bij mij, maar ik genoot van elk moment. Ondanks dat ik weet dat ze allemaal om mij heen zijn en ik ze ook voel, was dit toch anders. Nog dichterbij, alsof ik even in hun wereld was (wat ik ook was).

 

Een voor een verdwenen ze weer en ik nam afscheid van mijn vader. En je raad het al, toen pas kon ik zakken met mijn bewustzijn en de spirituele wereld laten experimenteren. Nu begrijp ik dat dit alles een groot cadeau was en ook een experiment. Op de vraag waarom kreeg ik nog steeds geen antwoord.

 

De volgende dag keek ik in mijn agenda en zag: papa is jarig. Wow! De tranen vlogen over mijn wangen, want ik mocht even op zijn 62ste verjaardag zijn. Van harte gefeliciteerd lieve papa. Lang zal jij leven.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *