Wat zijn ze toch intelligent!

Wat zijn ze toch intelligent!

Wow, wat zijn onze lieve overleden dierbaren intelligent!! Ik wist het al, maar vorige week is het mij wederom bevestigd. GEWELDIG! Vorige week ben ik naar een demonstratie mediumschap geweest van 3 mediums. Voor mij was het erg bijzonder en dit deel ik graag met jullie.

 

Mr. Tea

In de foyer kwam ik een meneer tegen die, toevallig net als ik, aan de thee zat. Wij waren als een van de laatste over, want de rest van het publiek was al naar de zaal gegaan. Hij zei al: ‘Nou, dan moeten wij onze thee maar meenemen!’. Helaas pindakaas, want dat was niet toegestaan. Dus je snapt, hete thee snel naar binnen werken is geen optie. Blazen, blazen, slok. Blazen, blazen, slok. Blazen, blazen, slok. Zo ging het ongeveer.

 

Eenmaal boven gekomen nam ik (doordat hij opschoof en ik met mijn vriend en kennis, die ik op het laatst nog tegenkwam) plaats naast Mr. Tea! We raakten nog even aan de praat en dit was voor hem de eerste keer dat hij bij een demonstratie mediumschap aanwezig was. Spannend!

 

HI MAM

Het duurde niet lang of daar kwam zijn moeder door! JAAAA!!! Zo leuk voor hem! Ga je voor het eerst naar een demonstratie en komt direct je moeder door! De bewijzen die zij gaf herkende hij en ze kwam even vertellen dat er in deze week of afgelopen week een feestje of verjaardag moest zijn geweest/of kwam nog. En inderdaad, een paar dagen geleden was hij jarig geweest! Hoe leuk dat zij dan ook vertelde dat hij zijn eigen verjaardagstaart gebakken had! Later vertelde hij mij dat dit echt typisch iets is voor zijn moeder. Ze hield het oppervlakkig, want het ging voornamelijk (tot in detail) over koken, haar passie. Maar over andere dingen wilde ze het die avond niet hebben.

 

HI OPA

Nadat mijn kennisje en mijn vriend een contact hadden gehad (bijna ons hele rijtje haha) was daar ineens mijn opa! Voordat ik verder ga moet ik je even vertellen dat ik mijn opa nooit gekend hebt. Hij was al overleden voordat ik geboren werd. Dus hij kwam precies met de informatie die ik wel van hem wist! GEWELDIG! Maar toen gebeurde er iets waardoor ik met een grote glimlach in de zaal zat.

 

Toen wij wisten dat mijn oma niet meer in haar huis zou gaan wonen, maar in een verzorgingstehuis zou blijven, hebben wij (de familie) haar huis opgeruimd. Ik kwam daar een oude camera tegen en ik vond hem geweldig. “Die doen we niet weg hoor”, zei ik. Mijn moeder zei dat ik hem dan maar mee moest nemen! Even een zijsprong, twee jaar geleden hebben wij van de opa van mijn vriend (die nog leeft en inmiddels 96 is geworden) ook een oude camera gekregen. Een Kodak. Echt geweldig! Ik zag direct al voor mij dat we die een mooi plaatsje moesten geven in ons huis.

 

Inmiddels hebben wij een nieuwe kast en ik kreeg het idee om de camera’s daarin te zetten. Ik gaf ze een mooi plekje, maar op de een of andere manier kon ik de camera van mijn opa niet open krijgen. Dus die stond daar een soort van dicht te staan. De dag voordat we naar de demonstratie gingen stond ik voor de kast en zei mijn vriend: “Is die camera eigenlijk van je opa geweest?”. “Ja volgens mij wel, maar ik weet het niet 100% zeker.”. En ja hoor, ik vond het knopje waardoor hij open ging en ik zette hem weer naast zijn oude Kodak rakker.

 

Wat zijn ze toch intelligent | Toutes La Vie

 

DE INTELLIGENTIE!

Tijdens mijn contact kwam hij dus het de camera!!! WOW! Dit is weer zo een bewijs waarvan je weet, niemand (behalve mijn vriend en ik) weten hiervan. En hij geeft het door! Hoe bedoel je bewijs van leven na de dood!

 

Toen kwam hij met het volgende bewijs. Hij liet het medium een officieel document zien waar ik mijn handtekening onder zette. Ik glimlachte van oor tot oor! De demonstratie was op maandag, de ondertekening was de vrijdag ervoor! Hij gaf door dat dit iets was waarvan ik soms denk, ik stop er mee! En dat klopt helemaal. Naast mijn eigen praktijk ben ik inmiddels ook online te vinden in mijn werk als medium & gelukscoach. Mijn opa gaf aan dat ik door moest zetten, want dat dit het begin is van iets heel moois!

 

Je begrijpt, mijn hart deed een sprongetje. Hij kwam speciaal voor mij (normaal komt hij altijd voor mijn moeder, zijn dochter, heel logisch) met de details die ik van hem wist. Hij vertelde over de camera en het contract en dat dit het begin is van iets moois (weet ik ook wel, maar toch heel fijn om van hem te horen). Ook al ben ik zelf medium en kan ik de hele dag contact maken met mijn overleden dierbaren als ik wil. Om het op deze manier weer even te mogen ontvangen is geweldig. Ik ben zo dankbaar voor dit moment en het herinnert mij eraan dat dit is waarom we het doen! Mensen voor even weer met elkaar herenigen en die liefde te laten voelen!

 

We gaan zien wat de toekomst ons brengt, maar weet dat onze lieve dierbaren gewoon om ons heen en oh zo intelligent zijn!

 

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *