Happy Valentine

happy valentine...

Happy Valentine… vandaag is het de dag van de liefde, maar laten we eerlijk zijn, is het dat niet elke dag? Liefde is wie wij zijn. Niet alleen op Valentijnsdag, maar altijd! Soms kunnen we er niet helemaal bij. Ons hoofd neemt het over. Onze ziel gaat terug naar de bron. Naar het goddelijke. Als je contact maakt met de Spirituele Wereld, voel je de liefde door je heen stromen. 

Net als met healing. Liefde is er altijd en is oneindig. Dus heel simpel gezegd zijn jij en ik oneindig. 

Liefde begint bij jezelf. Je kent vast wel de gezegde: ‘Je kunt pas van een ander houden als je van jezelf houdt.’. Dit is helemaal waar! Als je niet de liefde in jezelf en voor jezelf kunt voelen, hoe kun je dan liefde voor een ander voelen? Het voelen begint namelijk bij jou! 

Liefde is de grootste kracht van het leven en van het manifesteren van je droomleven! Liefde brengt je in de staat van je ziel, de staat waarin alles mogelijk is en niks je meer tegenhoud. Het is de staat en frequentie van de Spirituele Wereld / Het Universum. De plek waar echt alles mogelijk is! 

Maar laat je ego er niet bij komen om hebberig te worden, want dan stopt je liefdesstroom. Jouw energieveld verandert, je staat van zijn veranderd. Jouw verbinding met de Magische Liefde stopt. Mijn meditatiecurses heet daarom ook Magische Liefde ;). 

Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen €5000,- willen ontvangen vanuit je ego en vanuit je ziel? Stel je voor, je gaat aan de slag met de magische energie van nieuwe maan en je wilt jouw leven gaan manifesteren (snap ik). Dan kan het zijn dat je als wens hebt €5000,- te willen ontvangen. Laat het Universum maar voor mij werken, ik wil dat geld op mijn rekening of in mijn hand! Maar waar wil je dat geld voor hebben? Wil je een bepaalde zekerheid bouwen? Wil je zo veel mogelijk geld om aan de buitenwereld te laten zien wat je allemaal hebt? Is het een bewijsdrang? Ik wil je vragen om eens mee te voelen in deze energie. Wat voel je?

Waarschijnlijk voel je dat de energie laag is. Het komt voort uit ego. Het geeft toe aan angst (ik wil een buffer hebben) of aan het laten zien wat je wel allemaal niet bereikt (daaronder kunnen weer meerdere dingen zitten, niet gezien worden, niet gehoord voelen, jezelf laten gelden etc.).

Maar dan neem ik je even mee naar die €5000,- die voorkomt vanuit je ziel. Je hebt dat geld namelijk nodig voor die mooie reis die je wilt maken. Of die nieuwe auto, waarmee je op avontuur kunt gaan. Of een nieuwe laptop, waardoor je jouw wijsheid kunt delen met andere mensen op deze aardbol doordat je dan een online cursus kunt maken en anderen mensen kunt helpen met jouw kennis. 

Voel maar eens eens mee. Hoe voelt deze energie? Lekker he? Je wordt er enthousiast van, vrolijk, het geeft je waarschijnlijk ook meer energie. Je tikt een hogere frequentie aan. Deze insteek komt voort uit verlangen. Het verlangen om herinneringen te maken, ervaringen te hebben, avontuur te beleven, iets goeds te doen. 

Jij bent liefde. Jouw ziel is liefde. Jouw ziel is onderdeel van de Spirituele Wereld / Het Universum. Door in te tunen op de energie van je ziel, tune je in op de Magische Liefde. De Spirituele Wereld staat altijd voor je klaar om je te helpen in je leven. Om je verder te helpen te groeien. Om jouw ziel te laten groeien. Het Universum geeft jou wat je nodig hebt. Wat jouw ziel nodig heeft om verder te groeien.

Maar soms he (heel soms 😉 of misschien wel heel vaak 😉 ) neemt het ego het weer over en wens je iets vanuit daar. Grote kans dat het dan niet uit gaat komen. Of wel, maar dan zit er een les in verborgen. Daarom gebruik ik ook tijdens mijn SOUL NIGHT bij nieuwe maan (hét nieuwe maan ritueel om je dromen uit te laten komen): 

‘For the good of all or not at all’.

 De Spirituele Wereld weet alles en daar vertrouw ik op! 

happy valentine's day!

Liefs,
RaphaëlleGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *