Over Raphaëlle

Raphaëlle | Toutes La VieWelkom

Hi, leuk dat je er bent! Mijn naam is Raphaëlle Boer en ik werk als Life & Soulcoach. Als kind was ik altijd al erg gevoelig en zag ik hele mooie kleuren. Iets waarvan ik dacht dat iedereen dat zag. Rond mijn 15e ben ik mij spiritueel gaan ontwikkelen en ik merkte dat ik er soms een beetje bang van werd. Als advies kreeg ik toen om te vragen of ze/het mij met rust wilde laten, want het zou vanzelf weer op mijn pad komen.

De dag dat…

Een paar dagen na mijn 18e verjaardag overleed mijn vader op jonge leeftijd. In één seconde was ik volwassen geworden en moest ik verder mijn leven leiden zonder vaderlijk figuur. Op datzelfde moment, eigenlijk iets ervoor (ik heb hier een artikel over geschreven), was het ineens weer terug! Ik zag de kleuren weer en voelde mijn vader zo sterk bij mij. Ik werd er een beetje bang van, want hoe kon ik hem voelen terwijl ik wist dat hij overleden was? Maar in die angst zat heel veel verlangen, waardoor deze verdween en ik hem vaker mocht zien en voelen. Dit was ook het moment dat ik mij weer verder ben gaan verdiepen in mijn spirituele ontwikkeling.

Thuiskomen

Het mediumschap kwam weer op mijn pad en om eerlijk te zijn had ik bij een medium altijd een raar beeld. Erg zweverig en mensen in wijde kleding. Toch kwam het mediumschap op mijn pad en kwam ik mijn lerares tegen. Helemaal niet zweverig en juist erg verzorgd! Bij haar uitleg over het mediumschap kreeg ik zo een fijn gevoel van thuiskomen. Soms heb je van die momenten in je leven dat je het gevoel hebt dat je iets moet gaan doen, zonder er rationeel bij na te denken. Dit was zo een moment voor mij.

Dit is het!

In mijn korte leven, van inmiddels 30 jaar, heb ik al een hoop meegemaakt in mijn leven. Altijd heb ik het gevoel gehad dat ik mensen wilde helpen, maar wist nooit zo goed hoe. Totdat ik weer terug ben gekomen op mijn spirituele pad en ik zeker weet, dit is het! Ik vind het prachtig om mensen weer inzicht te mogen geven in hun leven of ze in contact te brengen met hun overleden dierbaren. Weer even dat contact te voelen, ondanks dat ze er fysiek niet meer zijn. Het is zo dankbaar om iemand, na een consult, de deur uit te zien gaan met nieuwe inzichten en zijn/haar zielspad verder te zien bewandelen.

CURSUSSEN

Naast mijn werk als Medium & Healer, geef ik ook cursussen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, meditatie en healing. In ons leven worden wij gevormd om vanuit onze ratio te leven. Terwijl ieder van ons een ziel heeft die je soms wel een andere kant op wilt laten gaan. De meeste mensen negeren deze intuïtie en blijven met oogkleppen op doorleven op de oude manier. Totdat ons lichaam niet meer verder kan en ons terugfluit. Dit heb ik helaas meerdere malen zelf ervaren, totdat ik ging luisteren naar mijn onderbuikgevoel en ging doen wat de bedoeling was, in plaats van wat ik denk dat de maatschappij en mijn omgeving van mij verwacht.  We luisteren vaak nog te weinig naar deze ziel/intuïtie, terwijl deze alleen maar het goede met ons voor heeft. In mijn workshops leer ik je meer te luisteren naar deze stem vanuit je buik en hoe je het stemmetje in je hoofd wat rustiger kunt maken!


Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle