Over Raphaëlle 

Hi, heel erg welkom op de website van Toutes La Vie (al het leven). Mijn naam is Raphaëlle – 34 jaar – getrouwd – woonachtig in het mooie IJsselstein.  Het leven is niet altijd makkelijk, daar weet ik alles van. Het is alleen de kunst hoe je hier mee omgaat en hoe je hiernaar kijkt!

Gedurende mijn leven heb ik een hoop meegemaakt. Als kind zijnde voelde ik mij altijd al anders dan de andere kindjes. Ik was erg gevoelig, had slechte ogen en had een sterkte verbinding met de spirituele wereld (waar ik toen geen weet van had). Rond mijn 15e volgde ik mijn moeder op haar spirituele pad en ging vaak mee naar avonden. De verbinding werd nog sterker en het maakte mij bang. Een sjamaan zei in die tijd: “Zeg maar dat het weg moet gaan. Het komt vanzelf weer terug op je pad!”. Yeah right dacht ik, maar niets is minder waar.

Mijn leven stond op zijn kop!

Op mijn 18e overleed plotseling mijn vader. Mijn leven stond compleet op zijn kop. Een groot verlies, wat achteraf het begin was van mijn huidige leven. Als jouw dierbare overleed wil je niet dat diegene voor altijd weg is. En pats boem, daar was het weer! Ik zag hem in een hele mooie kleur (waarvan ik nu weet dat hij het is), hij liet zichzelf zien in contouren en ik voelde hem om mij heen. Mijn hart vond dit heel fijn en liefdevol, maar mijn hoofd (ego) vond dit eng! Gelukkig, hij was er nog! Ik werd geholpen…

Tijdens mijn eerste echte baan, nadat ik mijn HBO-diploma (Hotel & Eventmanagement) behaald had, vertelde mijn onderbuikgevoel mij: je mag de spirituele kant op gaan. Ik weet nog goed dat ik het hier met een collega over had en tegelijkertijd zoiets had van: maar hoe dan? Ik zat hier toch goed? Ik vond mijn baan toch superleuk? Ik ging stug door, gaf mijzelf voor 200% in deze baan en kwam thuis te zitten met een flinke burn-out. Mijn leven stond wederom compleet op zijn kop!

Onderbuikgevoel

Ik heb mijn onderbuikgevoel gevolgd en ben begonnen met de 3-jarige mediumopleiding. Dit voelde goed, dit was de bedoeling! Met de taal van de ziel leren werken (en leren), ego gedachten en zielsgedachten los van elkaar kunnen zien, boodschappen doorgeven van overleden dierbaren en de persoon tegenover mij helpen met hetgeen waar hij/zij mee zit.

In die tijd heb ik ook heel erg aan mijzelf gewerkt door middel van diverse therapieën. Ik bleef voor mijn gevoel steeds terugvallen in mijn burn-out klachten. Elke keer ging ik een laagje dieper om zo tot de kern van het probleem te komen. Uiteindelijk kwam ik erachter: de combinatie van coaching en spirituele ontwikkeling was GOUD! De helende kracht van de Spirituele wereld/het Universum/God (geef het de naam die goed voelt voor jou) is magisch! En het mooie is, wij zijn allemaal een onderdeel van die magie, het zit allemaal in ons (onze ziel), alleen sneeuwt ons ego dit vaak over, waardoor we de verbinding kwijt zijn geraakt. Wij worden ermee geboren en kinderen tot 7 jaar staan hier gelukkig nog helemaal mee in verbinding!

Hello Love…❤

Een half jaar na mijn burn-out was daar ineens de liefde van mijn leven. In een kerkje, tijdens een demonstratie mediumschap zat hij voor mij en wij raakten aan de praat. Het duurde nog even voordat wij begonnen te daten, maar dat wij op elkaars pad zijn gebracht is één ding wat zeker is!

Een paar jaar hebben wij een onbezorgd leven gehad samen. Tot het moment dat zijn chronische ziekte MS weer de kop op stak en niet zo een beetje ook. Hele heftige tijden hebben wij doorgemaakt (en maken wij nog steeds door, door de restverschijnselen). Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Maar… als je leert naar je ziel/hart/intuïtie/onderbuikgevoel te luisteren, gebeuren er magische dingen in je leven, krijg je een hele andere kijk op het leven én leef je vanuit je ziel!

Je bent hier om lessen te leren.

Je wordt getest. Hoe ga je er mee om? Zie je wat je te leren hebt? Of steek je je kop in het zand en ga je gestaag door met je leven? De keus is aan jou. Je ego gedachten nemen het heel snel over. Wist je dat je wel meer dan 60.000 verschillende gedachten op een dag hebt? Als je niet oppast, ben je vooral vanuit daar aan het leven. Niks mis mee op zich, maar er is nog zoveel meer moois om te ontdekken. En dit moois is ook nog eens jouw innerlijk kompas, die precies weet wat jij nu nodig hebt en welke stap je mag gaan zetten. Een nieuwe wereld (voor je ego) gaat voor je open en leert je op een ander niveau naar het leven te kijken.

Toutes La Vie is ontstaan, omdat ik voelde dat mijn zielsmissie is om anderen te helpen hier op deze aardbol. Te helpen met hetgeen waar zij tegenaan lopen in het leven én te helpen in hun spirituele ontwikkeling. Stap voor stap werd het mij duidelijker op welke manier ik dit mag doen. Zo begon ik met alleen consulten in het mediumschap. Maar al snel ontvouwde healing zich in mijn leven (hoe ‘toevallig’ dat ik Raphaëlle heet en dat Aartsengel Raphaël, de engel van de healing is). Heel natuurlijk stroomt de helende energie vanuit de Spirituele wereld door mij heen naar degene die het nodig heeft, ervoor open staat en wil werken aan zijn/haar probleem. Het HEALINGTRAJECT werd geboren. Daar kwamen de SOUL NIGHTS (bij nieuwe en volle maan) bij. Avonden om tot jezelf te komen, de verbinding te voelen met je ziel en je zelfredzaam te maken met persoonlijke en spirituele ontwikkeling. In 2020 kwam etherische olie ‘ineens’ op mijn pad, waar ik onwijs dankbaar voor ben en mijn lichaam en geest ondersteund wanneer ik dat nodig heb. En niet alleen dat van mij, maar ook dat van mijn cliënten door middel van etherisch olie advies en de AromaTouch massage die je lichaam in zo een ontspanning brengt dat het zelfhelend vermogen aangewakkerd wordt.

Wil jij meer leren over deze magie?

Ben je na het lezen van mijn verhaal nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan nu gratis jouw kennismaking aan of stel hieronder jouw vraag en dan kijken we samen of mijn manier van werken ook de manier is voor jou!

Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi😁! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Mocht je vragen hebben of een afspraak in willen plannen, dan kun je een whatsapp gesprek met mij starten en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Liefs, Raphaëlle